Crackers Met Italiaanse Kruiden

Zelfgemaakte crackers met dip

 

Zelfgemaakte Crackers

Dit recept is heerlijk bij de borrel met een dipje of belegd als cracker bij de lunch.

Ingrediënten voor 1 bakplaat

  • verse italiaanse kruiden (20 gram) takjes rozemarijn, oregano, salie & tijm

  • 200 gram amandelmeel

  • 4 eetlepels olijfolie

  • 2 eetlepels lijnzaad

  • 1 theelepel (keltisch) zeezout

  • 6 eetlepels water

  • beetje knoflookpoeder

Bereidingswijze

  1. Plaats de italiaanse kruiden samen met de olijfolie in de blender/chopper/hakmolen of keukenmachine en maal fijn.

  2. Meng vervolgens samen in een kom met de resterende ingredienten.

  3. Verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier, druk goed plat en snijd in gelijke stukken. Tips: gebruik een extra stukje bakpapier en deegroller om het deeg egaal plat te rollen en gebruik een pizzasnijder om het deeg in gelijke stukken te snijden.

  4. Bak vervolgens op 160 graden voor 30 minuten in de oven.

  5. Laat afkoelen en geniet!

Als jij deze glutenvrije crackers gaat maken, laat het me dan weten in de reacties hieronder of tag me op Instagram @foodie.aranka.

Liefs!

Vorige
Vorige

Plant-based Brownies

Volgende
Volgende

Smoothiebowl