Crackers Met Italiaanse Kruiden
Zelfgemaakte Crackers
Dit recept is heerlijk bij de borrel met een dipje of belegd als cracker bij de lunch.
Ingrediënten voor 1 bakplaat
verse italiaanse kruiden (20 gram) takjes rozemarijn, oregano, salie & tijm
200 gram amandelmeel
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels lijnzaad
1 theelepel (keltisch) zeezout
6 eetlepels water
beetje knoflookpoeder
Bereidingswijze
Plaats de italiaanse kruiden samen met de olijfolie in de blender/chopper/hakmolen of keukenmachine en maal fijn.
Meng vervolgens samen in een kom met de resterende ingredienten.
Verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier, druk goed plat en snijd in gelijke stukken. Tips: gebruik een extra stukje bakpapier en deegroller om het deeg egaal plat te rollen en gebruik een pizzasnijder om het deeg in gelijke stukken te snijden.
Bak vervolgens op 160 graden voor 30 minuten in de oven.
Laat afkoelen en geniet!
Als jij deze glutenvrije crackers gaat maken, laat het me dan weten in de reacties hieronder of tag me op Instagram @foodie.aranka.
Liefs!