Crunchy Kikkererwten

Stamppot andijvie met knapperige peulvruchten

Crunchy kikkererwten uit de oven ✨

Wat heb je nodig?

  • 1 eetlepel olijfolie

  • Knoflook (1 teentje vers of poedervorm)

  • Gerookte paprikapoeder

  • Naar keuze dotje zout & peper

  • 200 gram kikkererwten uit blik

  • Bakplaat met bakpapier

  • Oven

    Fan van spicy? Voeg dan wat sambal of cayennepeper toe.

Bereidingswijze

➡️ Spoel de kikkererwten af in een zeefje, stop pas met spoelen tot de schuimlaag verdwijnt. Dep de kikkererwten goed droog en verdeel over de bakplaat, voeg de olijfolie & kruiden toe en meng het geheel. Je bakt de kikkererwten vervolgens krokant in de oven voor 30 minuten op 200 graden.

Ik heb hier twee keer van gegeten (100 gram crunchy kikkererwten gebruikt per maaltijd). Het is super lekker over een stamppot of door je salades.

Ga je dit recept ook een keertje proberen? 😁

Foodie groetjes,

Vorige
Vorige

Smoothiebowl

Volgende
Volgende

Basisrecept Warme Havermoutpap