Havermout Uit De Oven

Warme havermout uit de oven 💛

 

Ingrediënten voor 2
(in de blender)

- 1 banaan
- 90 gram havermout
- 200 ml (plantaardige) melk
- 2 theelepels vanille extract
- 1 theelepel bakpoeder
- Extra: scoop eiwitpoeder p.p.

Extra
(later toevoegen)

- 2 blokjes (pure) chocolade
- 90 gram diepvries frambozen
- kaneel

Bereidingswijze:

1. Maal de ingrediënten fijn in de blender.
2. Verdeel 90 gram diepvries frambozen over 2 ovenbestendige kommetjes.
3. Giet het mengsel uit de blenderbeker in de kommetjes.
4. Roer nog 1 keer door met een lepel om de frambozen door het beslag te verdelen.
5. Als “finishing touch” leg je bovenop het beslag een blokje (pure) chocolade + strooi nog een beetje kaneel erover.
6. Bak gedurende 25 minuten gaar in de oven op 180 graden.
7. Daarna lekker uitlepelen 😋

Bovenstaande recept is voor 2 personen, je kan de ingrediënten halveren als je het voor 1 persoon maakt of portie 2 bewaren als ‘mealprep’ voor morgen.

Ga jij morgen ook lekker warm ontbijten? ✨

Vorige
Vorige

Gekaramelliseerde Pompoen

Volgende
Volgende

Pasta Bolognese Met Linzen