Havermout Uit De Oven
Ingrediënten voor 2
(in de blender)
- 1 banaan
- 90 gram havermout
- 200 ml (plantaardige) melk
- 2 theelepels vanille extract
- 1 theelepel bakpoeder
- Extra: scoop eiwitpoeder p.p.
Extra
(later toevoegen)
- 2 blokjes (pure) chocolade
- 90 gram diepvries frambozen
- kaneel
Bereidingswijze:
1. Maal de ingrediënten fijn in de blender.
2. Verdeel 90 gram diepvries frambozen over 2 ovenbestendige kommetjes.
3. Giet het mengsel uit de blenderbeker in de kommetjes.
4. Roer nog 1 keer door met een lepel om de frambozen door het beslag te verdelen.
5. Als “finishing touch” leg je bovenop het beslag een blokje (pure) chocolade + strooi nog een beetje kaneel erover.
6. Bak gedurende 25 minuten gaar in de oven op 180 graden.
7. Daarna lekker uitlepelen 😋
Bovenstaande recept is voor 2 personen, je kan de ingrediënten halveren als je het voor 1 persoon maakt of portie 2 bewaren als ‘mealprep’ voor morgen.
Ga jij morgen ook lekker warm ontbijten? ✨