Sesam Dadelpasta

Maak eens je eigen (brood)beleg

Je ontwijkt op deze manier suikers, gekke additieven en ingrediënten waarvan je de naam niet eens kan uitspreken 🤪

Ingrediënten

  • 100 gram verse dadels (zonder pit)

  • 1 theelepel speculaaskruiden

  • 2 eetlepels witte sesamzaadjes

  • 100 ml water

Bereidingswijze

  • Malen in je keukenmachine of food chopper

  • Bewaar in glazen afsluitbaar (weck)potje

Tips

  • Hoe meer water hoe dunner de pasta. Lekkerst is beetje dikker, dus let op. Indien het te dik is voeg je dus nog een scheutje water toe.

  • Lekker op een boterham, cracker, pannenkoek, warme havermout of door je baksels.

➡️ Wist je dat sesamzaadjes ook veel calcium & eiwitten bevatten. De dadels bevatten vitaminen, veel vezels en mineralen (ja dadels bevatten ook fructose maar vergeet niet het volgende: dadels bevatten voedingswaarde, geraffineerde suikers zijn leeg).


Foodie groetjes,


Vorige
Vorige

Warme Rood Fruit Crumble Uit De Oven

Volgende
Volgende

Teff Ontbijt